Y O G A  M E D  K O L L E G A E R N E

Lav yoga med dine kollegaer på din arbejdsplads eller i vores studie i Næstved.

Det kan være forfriskende at lave noget socialt og helt andet med sine kollegaer en gang i mellem.

Yoga er en afstressende, glædesfyldt og energiboostende aktivitet, hvor man både plejer sit eget velbefindende og fællesskabet på samme tid.

Udover at yogaen løsner op for spændinger, mindsker stress og gør det nemmere at møde hverdagens udfordringer, så kan yoga med kollegaerne være med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen.

Som noget helt nyt tilbyder Living Yoga nu dig og dine kollegaer, at lave yoga sammen. Måske bare en enkelt gang i forbindelse med en personaledag, sommerfest eller som fyraftensarrangement eller måske som en fast ugentlig aftale med din arbejdsplads.

Du og dine kollegaer deltager på et lukket yogahold guidet af en af vores dygtige og veluddannede undervisere. Alle har mulighed for at deltage uanset erfaring med yoga, vores undervisere har alle erfaring i at sammensætte et særligt program ud fra jeres ønsker og behov.

FYRAFTENSYOGA

Et fyraftensarrangement kan enten foregå hos Living Yoga eller på jeres arbejdsplads (ekskl. kørsel). Undervisningens varighed er 1,5 time og efterfølgende sørger vi for lidt snacks og noget at drikke.

Vi er fleksible i forhold til tidspunktet, men fredag eftermiddag vil være et oplagt tidspunkt at være sociale eventuelt inden I fortsætter med anden aktivitet.

FAST FIRMAAFTALE

Du har også mulighed for at lave en fast firmaaftale med Living Yoga, hvor en af vores dygtige undervisere enten underviser medarbejderne i Living Yogas studie eller i et lokale på jeres arbejdsplads (ekskl. kørsel).

Undervisningen kan enten ligge om morgenen inden arbejdstid, midt på dagen eller efter endt arbejdsdag alt afhængig af jeres arbejdstider og rytme. Undervisningens varighed er minimum 60. min.

Fast firmayoga er en nem og billig måde at investere i sine medarbejdere på. Din arbejdsplads kan tilmed trække udgiften til yogaundervisning fra i skat under kategorien ”firmasport”.

Kontakt os for flere detaljer, priser og mulige tidspunkter. 

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag sidste nyt fra Living Yoga og hold dig opdateret om alt fra nye tiltag, workshops, undervisere, holdplanen til inspiration til din yogapraksis.