Y O G A  H V E R  DA G

Vi har klasser alle ugens dage, og vores holdplan er sammensat, så du kan dyrke yoga både morgen, eftermiddag, aften og weekend.

Du tilmelder dig en klasse ved først at oprette en profil under TILMELD/LOGIN.

Derefter kan du købe en drop in, et klippekort eller fri yoga under PRISER.

Nu er du klar til at booke dig på en klasse på holdplanen.

Du behøver på ingen måde at være smidig for at starte til yoga. Tværtimod vil du få rigtig meget ud af at dyrke yoga, hvis du har stramme muskler eller sportsskader.

Hos Living Yoga skal du være 15 år, før du kan starte til yoga.

Som begynder kan du uden problemer deltage på alle hold. Du behøver ikke kunne det hele til at starte med. Du lærer hurtigt stillingerne at kende, og det er vigtigt, at du tager de pauser, du har behov for undervejs.

Yoga er bestemt også for mænd. Vi hører ofte udtalelsen ”jeg er slet ikke smidig nok til yoga”. Man behøver på ingen måde, at være smidig for at gå til yoga. Yoga er meget mere og andet end at være smidig. Hvis du vælger Flow, Hatha eller Hot Hatha er yoga også styrkende, muskelopbyggende og udfordrende. Yogaen kan samtidig være et godt supplement til at skabe balance og større bevægelsesfrihed ved korte og stramme muskler efter anden fysisk aktivitet som eks. fodbold og cykling.

Der findes mange forskellige yogastilarter med hver deres baggrund, fokus og fordele. Hvis du vælger stilarter som Flow, Hatha eller Hot Hatha vil du opleve, at yoga også er styrkende, muskelopbyggende, udfordrende og sveddryppende. I yoga opbygger vi både de ydre og de dybereliggende muskler, hvilket styrker hele kropskorsettet og er med til at skabe en flot holdning og en stærk og balanceret krop.

Gode råd inden du starter din hot yoga praksis:

 • Vand, vand og atter vand. Sørg for at være godt hydreret inden du kommer til din hot yoga klasse. Drik så vidt muligt jævnt over dagen, og ikke for meget lige før timen begynder, da det alligevel ikke kan nå at optages i kroppen. Husk ligeledes at drikke godt efter klassen.
 • Træn ikke på fuld mave. Spis ikke for store måltider lige op til din klasse. Det kan give ubehag og kvalme.
 • Hav tætsiddende tøj på. Løse bukser og trøjer kan hurtigt blive svedige og ubehagelige at træne med og hermed genere din praksis.
 • Kom i god tid. Kom gerne i god tid, så du kan nå at vænne dig til varmen (10-15 min. før) især hvis det er din første klasse.
 • Medbring vandflaske. Det kan være rart at have vand med, da yoga i varmen godt kan blive ret intens og du sveder meget på en hot yoga klasse.
 • Medbring egen yogamåtte og svedhåndklæde. Du sveder meget til hot yoga, og vi beder dig derfor medbringe din egen måtte af hensyn til hygiejnen. Ligeledes skal du medbringe et stort håndklæde til at dække din måtte, således at sveden absorberes og du ikke glider. Hvis du ikke har din egen måtte og håndklæde, kan du leje dette i studiet for 20 kr.
 • Husk at trække vejret. Varmen kan godt være en udfordring de første par gange, du prøver hot yoga, men forsøg så godt du kan at trække vejret stille og roligt.
 • Pas på knæ- og albueled.Vær opmærksom på, at kroppen i varmen er mere blød og bevægelig. Hvis du har tendens til at overstrække dine led, albueled og knæled, så skal du være ekstra opmærksom på at undgå dette til hot yoga.
  Tag pauser.
   Det er helt okay og fuldstændig normalt at være udfordret i det varme rum. Hvis du har brug for en pause, så sæt dig ned, træk vejret, find tilbage til dit fokus og kom med igen så snart du er klar.

Til alle almindelige yogaklasser behøver du ikke din egen måtte, men kan låne udstyr i studiet. Dog skal du af hygiejniske årsager medbringe din egen måtte til hot yoga. Alternativt kan du leje måtte og svedhåndklæde i studiet for 20 kr..

I vores månedsabonnement er inkluderet fri yoga, hvilket vil sige, at du kan træne frit på alle hold, ligeså ofte du vil.

Flere af Living Yogas undervisere tilbyder privatundervisning. Skriv til info@livingyoganaestved.dk for at høre mere.

Vi laver rigtig gerne firmaaftaler. Læs om Firmayoga her på siden, og skriv til info@livingyoganaestved.dk for nærmere aftale.

Vi har ikke parkeringmuligheder, men Næstved har gode parkeringsforhold. Se mere her.

Ønsker du at opsige dit månedsabonnement kan det gøres via personlig henvendelse i vores studie eller ved at sende e-mail til info@livingyoganaestved.dk – afmelding af betalingen på MINDBODY er ikke en gyldig opsigelse.

Opsigelsen er gældende fra den dag vi modtager den og du har modtaget en kvittering vedrørende din opsigelse. Dit månedsabonnement ophører ved udløbet af den indeværende måned plus én måned.

Dit klippekort er personligt og kan ikke deles med andre.

Skriv til info@livingyoganaestved.dk for at høre nærmere.

Skriv til info@livingyoganaestved.dk for at høre nærmere.

Det er en god idé at tilmelde dig en klasse på forhånd, hvis du vil sikre dig en plads. Dette gør du nemt via vores bookingsystem her på hjemmesiden eller via App´en Mindbody. Husk ligeledes at afmelde dig hold, du er tilmeldt, men som du bliver forhindret i at deltage på. Så skaber du plads til en anden.

Vi ser helst ikke, at tasker, mobiltelefoner og andre værdigenstande medbringes i yogasalen. Værdigenstande kan lægges i omklædningen, mens du er til yoga. Døren til studiet vil være aflåst under klassen, og uvedkommende vil derved ikke have adgang. Living Yoga tager dog ikke ansvar for tab pga. tyveri eller tingskade.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag sidste nyt fra Living Yoga og hold dig opdateret om alt fra nye tiltag, workshops, undervisere, holdplanen til inspiration til din yogapraksis.