G R A V I D –  O G  E F T E R F Ø D S E L S Y O G A

Lav yoga derhjemme før og efter fødslen med Doula og yogalærer Anne Thurison.

VIDEO: Gravidyoga

Gravidyoga til hele din graviditet. Bevægelse og vejrtrækning, der styrker og løsner spændinger samt forbereder dig fysisk og mentalt til fødslen.

Denne video er til dig, som er gravid og har lyst til at blive guidet hjemmefra. Sekvensen løsner spændinger og mindske graviditetsgener, kort sagt vil den forberede kroppen til både fødslen og tiden efter med din baby.

Skab et frirum, hvor du og din baby kan mødes og mærke hinanden. Anne guider dig igennem bevægelse og vejrtrækning til at finde ro og til at komme væk fra hovedet og ned i kroppen

Gravidyogavideoen er for alle, også selvom du ikke har lavet yoga før. Du kan lave sekvensen gennem hele graviditeten og frem til fødslen. 

VIDEO: Efterfødselsyoga

Efterfødselsyoga til tiden med baby. Fokus på igen at samle og styrke kroppen samt løsne og blødgøre spændinger.

Denne video er til dig, der har født og trænger til at give kroppen en velfortjent pause og et øjebliks nærvær og kærlig opmærksomhed.

Efterfødselsyoga styrker især bækkenbund, mave og ryg. Sekvensen vil hjælpe din krop til at finde tilbage og samle sig efter graviditet og fødsel. I løbet af de 60 min., som videoen strækker sig over, guider Anne dig også i at løsne og blødgøre skuldre, arme og nakke, da disse ofte er belastede og trætte af at amme, give flaske og bære rundt på baby.

Din baby kan ligge ved siden af dig og evt. være med i nogle af øvelserne oven på dig. Du behøver ikke at lave hele sekvensen på en gang, tag evt. en bid af gangen, 10 min. her og 10 min. der er bedre end ingenting.

LYDFIL: Gravidafspænding

Lyt til Gravidafspændingen og giv dig selv en kærlig stund med din baby.

Tag en pause med tid til at hvile og være, søge ind og trække vejret. Tid til at finde ro og forbinde dig med baby i maven.

Du kan bruge meditationen på to forskellige måder, en lidt mere aktiv og vågen version, hvor du sidder op eller en mere afspændende version, hvor du ligger ned.

Priser og rabatter

Når først du har købt og betalt for en video, får du tilsendt et privat adgangslink til YouTube, som du kan benytte så meget og så længe, du har lyst til. Køber du lydfilen, sendes den som mp3-fil til din mail, klar til at downloade.

Gravidyoga 50 min.

kr.149,-
  • VIDEO

Efterfødselsyoga 60 min.

kr.149,-
  • VIDEO

Guidet gravidafspænding 15 min.

kr.39,-
  • LYDFIL

Gravidyoga + Efterfødselsyoga

kr.269,-spar 29,-
  • 2 VIDEOER

Tilkøb guidet gravidafspænding

kr.29,-spar 10,-
  • LYDFIL (VED KØB AF VIDEO/ER)

Betalingsmetode

1. Indbetal det samlede beløb på MobilePay 23813373 og skriv dit fulde navn i kommentarfeltet inden du godkender beløbet. 

2. Skriv en mail til Anne på info@livingyoganaestved.dk, hvor du angiver, hvad du har købt af produkter, hvorefter Anne vil maile dig link til video/lydfil retur på samme mailadresse. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag sidste nyt fra Living Yoga og hold dig opdateret om alt fra nye tiltag, workshops, undervisere, holdplanen til inspiration til din yogapraksis.