PRISER OG MEDLEMSKABER

Fri yoga

kr. 440,-pr. måned

Fri yoga, studerende

kr. 330,-pr. måned

Fri yoga, pensionist

kr. 330,-pr. måned

Introkort

kr. 240,-for 3 klip
 • Gyldig 1 måned

Klippekort

kr. 530,-for 5 klip
 • Gyldig 6 måneder

Klippekort

kr. 960,-for 10 klip
 • Gyldig 6 måneder

Drop-in

kr. 120,-pr. gang

SPØRGSMÅL OG SVAR

Du behøver på ingen måde at være smidig for at starte til yoga. Tværtimod vil du få rigtig meget ud af at dyrke yoga hvis du har stramme muskler eller sportsskader.

Hos Living Yoga skal du være 15 år før du kan starte til yoga.

Som begynder kan du uden problemer deltage på alle hold. Du behøver ikke kunne det hele til at starte med. Du lærer hurtigt stillingerne at kende, og det er vigtigt at du tager de pauser du har behov for undervejs.

Parkering i gården bag Riddergade kræver parkeringstilladelse. Det er muligt at parkere 3 minutters gang fra studiet på langtidsparkeringen bag Meny.

Yoga er også for mænd. Vi hører ofte udtalelsen ”jeg er slet ikke smidig nok til yoga”. Man behøver på ingen måde, at være smidig for at gå til yoga. Yoga er meget mere og andet end at være smidig. Hvis du vælger Flow eller Hot Bikram er yoga også styrkende, muskelopbyggende og udfordrende. Yogaen kan samtidig være et godt supplement til at skabe balance og større bevægelsesfrihed, ved korte og stramme muskler efter anden fysisk aktivitet som eks. Fodbold og cykling. Kom og prøv og du vil blive overrasket over alle yogaens facetter.

Der findes mange forskellige yogastilarter, med hver især deres baggrund, fokus og fordele. Hvis du vælger stilarter som Flow og Hot Bikram vil du opleve, at yoga også er styrkende, muskelopbyggende, udfordrende og sveddryppende. I yoga opbygger vi både de ydre og de dybereliggende muskler, hvilket styrker hele kropskorsettet og er med til at skabe en flot holdning og en stærk og balanceret krop.

Gode råd inden du starter din hot yoga praksis:

 • Vand, vand og atter vand. Sørg for at være godt hydreret inden du kommer til din hot yoga klasse. Drik så vidt muligt jævnt over dagen, og ikke for meget lige før timen begynder, da det alligevel ikke kan nå at optages i kroppen. Husk ligeledes at drikke godt efter klassen.
 • Træn ikke på fuld mave! Spis ikke for store måltider lige op til din klasse. Det kan give ubehag og kvalme.
 • Hav tætsiddende tøj på! Løse bukser og trøjer kan hurtigt blive svedige og ubehagelige at træne med og hermed genere din praksis.
 • Kom i god tid! Kom gerne i god tid så du kan nå at vænne dig til varmen (10-15 min. før) især hvis det er din første klasse.
 • Medbring vandflaske! Det kan være rart at have vand med, da yoga i varmen godt kan blive ret intens og du sveder meget i en hot yoga klasse.
 • Medbring egen yogamåtte og svedhåndklæde! Du sveder meget til hot yoga og vi beder dig derfor medbringe din egen måtte, af hensyn til hygiejnen. Ligeledes skal du medbringe et stort håndklæde til at dække din måtte, således at sveden absorberes og du ikke glider. Hvis du ikke har din egen måtte og håndklæde, kan du leje dette i studiet for 20kr.
 • Husk at trække vejret! Varmen kan godt være en stor udfordring de første par gange du prøver hot yoga, men forsøg så godt du kan, at trække vejret stille og roligt.
 • Pas på Knæ- og albueled! Vær opmærksom på, at kroppen i varmen er mere blød og bevægelig. Hvis du har tendens til at overstrække dine led, albueled og knæled, så skal du være ekstra opmærksom på at undgå dette til hot yoga.
  Tag pauser! Det er helt okay og fuldstændig normalt at være udfordret i det varme rum. Hvis du har brug for en pause, så sæt dig ned, træk vejret, find tilbage til dit fokus og kom med igen, så snart du er klar.
 • Nyd det! Vigtigst af alt er at huske at have det sjovt. Du behøver ikke være perfekt. Grin af det hvis du falder ud af en stilling og det er helt okay at tage en pause. Det er naturligt hvis du har svært ved at følge med i starten, men frygt ikke, det kommer hurtigt. 🙂

Til alle almindelige klasser behøver du ikke din egen måtte, men kan låne udstyr i studiet. Dog skal du af hygiejninske årsager medbringe din egen måtte til hot yoga. Alternativt kan du leje måtte og svedhåndklæde i studiet.

I vores månedsabonnement er inkluderet fri yoga, hvilket vil sige at du kan træne frit på alle hold, ligeså ofte du vil.

Hvis du ønsker privatundervisning kan du kontakte Line eller Anne for nærmere aftale.

Vi laver rigtig gerne firmaaftaler. Kontakt os for nærmere information.

Ønsker du at opsige dit månedsabonnoment kan det gøres via personlig henvendelse i vores studie eller ved at sende e-mail til info@livingyoganaestved.dk – afmelding af betalingen på MINDBODY er ikke en gyldig opsigelse. Opsigelsen er gældende fra den dag vi modtager den, og du har modtaget en kvittering vedrørende din opsigelse. Dit månedsabonnement ophører ved udløbet af den indeværende måned plus én måned.

Dit klippekort er personligt og kan ikke deles med andre.

Du kan sætte din barnevogn inde i gården i nærheden af vores indgangsdør. Der kører biler ud og ind af gården til parkeringspladsen, så find et sted langs kanten af bygningen eller terrassen.

Der er opsat et puslebord ved toiletterne.

Det er en god ide, at tilmelde dig en klasse på forhånd, hvis du vil sikre dig en plads. Dette gør du nemt via vores bookingsystem her på hjemmesiden eller via App´en Mindbody.

Vi har badefaciliteter, så du har mulighed for at bade efter din yogaklasse. Vi opfordrer dog til et hurtigt bad, da vi kun har 3 kabiner og flere måske ønsker at benytte sig af badefaciliteterne.

Værdigenstande kan lægges i receptionen. Living Yoga garanterer dog ikke for tab pga. tyveri eller tingskade. Døren til studiet vil være aflåst under klassen, og uvedkommende vil derved ikke have adgang til receptionen.