UDSAT: Forårs Yoga Retreat på vidunderlige Møn

med Anne Thurison og Magnus Kornerup

Møn Retreat Center den 17. – 19. april 2020

Anne og Magnus glæder sig til at byde dig varmt velkommen indenfor på Møn Retreat Center. 

Sammen skal vi tilbringe 3 nærende forårsdage fyldt med både blid og dynamisk yoga, natur, genopladning og den lækreste, økologiske og vegetariske mad tilberedt af retreatcenterets dygtige kokke.

Naturrige og smukke Møn danner rammen om dette vidunderlige yogaretreat, som afholdes i hyggelige Askeby på Møn.

 Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagen og væk kroppens celler til live efter en lang vinter. Byd et sprudlende forår velkommen med ro, nærvær og tid til fordybelse.

Program

Vores intention med forårs retreatet er, at vi sammen vil byde lyset, varmen og energiflowet velkommen kombineret med tid til ro, velvære og genopladning.

Vi har sammensat et program, der består af både styrkende Hatha yoga og energiskabende Flow yoga, som kickstarter sanserne og vækker cellerne til live samt udrensende og meditativ Yin yoga tilrettelagt specielt til årstiden.

Derudover bliver du forkælet med helende Yoga Nidra, blide og blødgørende tryk i enkelte yogastillinger, tid til reflektion og journaling, pranayama, meditations- og chantingsessioner.

Kort sagt går vi i en forårsweekend i møde med plads til at lægge det gamle bag os og åbne os for det spirende nye.

Retreatet er for alle yogaudøvere, nybegyndere som øvede, som ønsker at fordybe sin yogapraksis og lade sig fylde op med ny inspiration, glæde og ro. Undervisningen er ikke obligatorisk. Hvis du på tidspunkter hellere vil gå en tur i Møns smukke landskab eller læse en bog på værelset, er du velkommen til det.

Fredag den 17. april

____

14.00 – 15.00: Ankomst, check ind, te og kage

15.00 – 16.00: Åbningsceremoni og chanting

16.00 – 17.30: Flow yoga med blide tryk fra Anne og Magnus

18.00 – 19.o0: Aftensmad

19.30 – 21.00: Yin yoga og journaling med Magnus

21.00 – 22.00: Mulighed for te i caféen inden sengetid

Lørdag den 18. april

____

7.00 – 7.30: Te, nødder og frugt

7.30 – 9.00: Hatha yoga og Yoga Nidra med Magnus

9.00 – 10.00: Morgenmad

10.00 – 12:00: Egentid

12.00 – 13.00: Frokost

13.00 – 14.00: Egentid

14.00 – 15.30: Flow yoga med Anne

15:30 – 16.00: Eftermiddagste og kage

16.00 – 18.00: Egentid

18.00 – 19.00: Aftensmad

19.30 – 20.30: Yin, meditation og chanting med Magnus og Anne

20.30 – 21.30: Mulighed for te i caféen inden sengetid

Søndag den 19. april

____

7.30 – 8.00: Te, nødder og frugt

8.00 – 9.30: Soft yoga med Anne

9.30 – 11.00: Brunch

11.30 – 12.30: Afskedsceremoni og chanting

12.30 – 13.00: Check ud

Møn Retreat Center

Møn er optaget i UNESCOs verdensomspændende netværk af biosfæreområder, og naturen er i den grad i verdensklasse. Øen er tilmed den første i verden, der kan kalde sig Dark Sky; et af de allerbedste steder at kigge op i nattehimlen og se på funklende stjerner. 

I den hyggelige og rolige landsby, Askeby, ligger Møn Retreat Center placeret med kig til åbner marker. Centeret, der i 1930’erne blev opført som plejehjem, emmer af god energi, og stedet bliver i dag flittigt brugt til alverdens alternative og holistiske events. Stedets stolthed er den smukke og lyse Buddhasal på 135 kvm med lyse fyretræsplanker og blødt lysindfald. 

Fra Møn Retreat Center er der masser af muligheder for at gå ture til skov og strand eller langs de bølgende marker. Retreatet er fyldt med skønne steder at hænge ud, blandt andet i den hyggelige have med masser af plads til at nyde solen og forårets spiren.

Værelserne er enkle og lyse, og her kan du trække dig tilbage, når du har brug for en rolig stund til at hvile, reflektere eller sove.

Vegetarisk og økologisk mad

Møn Retreat Centers dedikerede køkkenpersonale forkæler os hele weekenden. Køkkenet kreerer næringsrig, vegetarisk og økologisk mad med ønsket om at skabe fantastiske smagsoplevelser.

Foruden de daglige måltider serveres der denne weekend lækker eftermiddagskage, te og kaffe både om fredagen og lørdagen. Og glæd dig til en skøn afslutningsbrunch søndag formiddag. 

Efter weekenden tager du fra Møn med et ordentligt vitamin-boost og en masse sanseoplevelser rigere.

Undervisere

Anne Thurison

Anne er indehaver af Living Yoga og er uddannet og eksamineret fra Sattva Yoga i 2011, med en 200-timers Hatha yoga uddannelse samt Gravid- og Efterfødselsyogauddannelse fra Yogini Yoga i København.

På retreatet underviser Anne primært i Flow og Soft yoga, og hun brænder for at videregive den ro og det velvære, hun selv oplever og mærker under og efter yoga.

For Anne er yoga en måde at genoprette flow i kroppen. Det er samtidig en vej til at komme nærmere sig selv på og en hjælp til at mærke indad og lytte til det, der føles “rigtigt”.

Magnus Kornerup

Magnus er eksamineret Hatha yogalærer fra Hamsa Yoga v/ Simon Krohn og Soham Johansen. Han har yderligere bl.a. yogateknik-, Pranayama- og Yoga Nidra-uddannelser med sig i baggagen.

Magnus er også uddannet Yin yogalærer v/Trine Hedegaard.

Det bedste Magnus ved er at dele ud af alt det, yogaen har givet – og stadig giver – ham. Det er vigtigt for Magnus, at alle skal kunne føle sig velkommen og få noget ud af yogaen uanset, hvem man er, hvordan man ser ud eller hvordan man har det.

Pris for 3 retreatdage i april med undervisning, overnatning og fuld forplejning

OBS: Du har mulighed for at dele betalingen op i to rater. Skriv en mail til Anne på info@livingyoganaestved.dk, og så guider hun dig videre.

YOGA RETREAT

kr.3500,-delt dobbeltværelse

YOGA RETREAT

kr.3820,-enkeltværelse

Eksklusiv og rolig retreatweekend med fuld forplejning. Begrænset antal pladser – max 22 personer. ”Først til mølle”-princippet.

Alt yogaudstyr vil være til rådighed denne weekend. Sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at medbringe dit eget, hvis du har lyst.

Egne udgifter: Transport til og fra Møn Retreat Center.

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt og hurtigt retreatet og sikrer dig en plads ved at oprette en profil på vores betalingspartner Mindbody via Living Yogas hjemmeside (link i øverste højre hjørne).

Herefter indbetaler du det fulde beløb for enten retreatweekend i enkeltværelse eller i dobbeltværelse.

Du modtager efterfølgende en bekræftelse på, at du har booket din plads på retreatet.

Er du i tvivl om tilmeldingsproceduren eller støder du på udfordringer undervejs, er du mere end velkommen til at kontakte enten Anne på info@livingyoganaestved.dk eller Magnus på info@magnuskornerup.dk.

Din tilmelding er først gældende, når det fulde beløb er betalt.

Sidste tilmeldingsfrist: den 15. marts 2020.

Praktisk info

Møn Retreat Center • Vollerupgade 2A • 4792 Askeby

Transport til og fra Møn Retreat Center er ikke inkluderet i prisen. På retreatets Facebook-begivenhed kan du holde dig opdateret om seneste nyt og evt. arrangere samkørsel.

Har du spørgsmål til retreatets indhold, undervisningen eller andet er du meget velkommen til at kontakte enten Anne på info@livingyoganaestved.dk eller Magnus på info@magnuskornerup.dk.

Vi kan ikke garantere specifikke værelser eller reservere pladser, men har du tilmeldt dig med en ven, du ønsker at bo sammen med, så kontakt os meget gerne, så vi kan planlægge indkvarteringen i god tid.

Retreatet er røg- og alkoholfrit og forplejningen er 100% vegetarisk – og økologisk i det omfang, det lader sig gøre.

Møn Retreat Center tilbyder gratis Wi-Fi, men vi beder dig tage hensyn til de andre deltagere og benytte mobiltelefon/computer i begrænset omfang eller så det generer mindst muligt. Du bedes venligst undlade at medbringe mobiltelefon under al undervisning og til andre fællesaktiviteter.

Husk badetøj og badehåndklæde, hvis du skal en tur i bølgen blå.

Betingelser

Din tilmelding er bindende. Det er ikke muligt at få pengene retur, hvis du bliver forhindret i at deltage. Du kan dog selv give eller sælge pladsen til en anden. Anne eller Magnus skal da have besked om dette.

Skulle retreatet mod al forventning blive aflyst tilbagebetales selvfølgelig det fulde beløb.

Retreatet gennemføres ved minimum 10 tilmeldte – og der er plads til maximum 22 deltagere.

Deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Anne, Magnus og Møn Retreat Center fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i tekst og program.