P R I S E R  O G  M E D L E M S K A B E R

Vi har forskellige tilbud til dig, der enten vil dyrke yoga ofte eller bare en gang i mellem.

Fri yoga

kr.440,-pr. måned

Fri yoga, studerende

kr.330,-pr. måned

Fri yoga, pensionist

kr.330,-pr. måned

Introkort

kr.240,-for 3 klip

Klippekort

kr.530,-for 5 klip

Klippekort

kr.960,-for 10 klip

Drop in

kr.100,-pr. gang

Valgfrit beløb

Gavekort

BEMÆRK

Opsigelse af månedsabonnement er løbende måned + 1 måned. Min. køb er 2 mdr. Opsigelse af medlemsskab sker ved at skrive en mail til info@livingyoganeastved.dk • Introkort: gyldigt i 1 mdr. fra det tages i brug • Klippekort x 5: gyldigt i 6 mdr. fra det tages i brug • Klippekort x 10: gyldigt i 6 mdr. fra det tages i brug.

O N L I N E  Y O G A

Køb eller tilkøb abonnement til online yoga i Living Yogas lukkede gruppe på Facebook.

O N L I N E  Y O G A hos Living Yoga byder på et væld af lækre yogaklasser, som du kan lave hvor som helst og når som helst via din telefon, tablet eller computer.
Det eneste det kræver er en Facebook-konto og internetforbindelse, og du er få øjeblikke fra at blive guidet trygt igennem YIN, FLOW eller BLID YOGA-klasser med Living Yogas dedikerede og erfarne undervisere.
Når du har betalt for online yoga, skal du gå på Facebook, søge og anmode om at blive medlem af gruppen: Living Yoga Online.

Online yoga med abonnement

kr.39,-pr. måned

Online yoga uden abonnement

kr.99,-pr. måned

BEMÆRK

Opsigelse af ONLINE YOGA-medlemsskab sker ved at skrive en mail til info@livingyoganeastved.dk, hvorefter abonnementet løber måneden ud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag sidste nyt fra Living Yoga og hold dig opdateret om alt fra nye tiltag, workshops, undervisere, holdplanen til inspiration til din yogapraksis.